Lediga jobb på Retail House

På fältet arbetar våra duktiga kommunikatörer och merchandisers med alla tänkbara arbetsuppgifter som är relevanta för att öka försäljningen ur butik. Allt från införsäljning, merchandising, demonstrationer och store checks.

Vill du bli en del av oss? Välkommen med din ansökan!

Demonstratör

Vi arbetar rikstäckande och representerar några av landets största varumärken genom produktdemonstrationer, event och försäljning ute i butik. Arbetet är socialt, flexibelt och med varierande tider. I vissa uppdrag arbetar vi med införsäljning till butik. Arbetet handlar då om kundbearbetning och att knyta många nya kontakter. I rollen finns det stor flexibilitet och du arbetar självständigt.   

Se lediga jobb här  

Merchandiser

I dessa uppdrag arbetar vi med att implementera kampanj och planogram i butik. Arbetet är varierande där vi träffar många olika människor. I rollen arbetar du självständigt och har en stor frihet att planera din egen tid mot deadlines.

Se lediga jobb här  

Kontor

På vårt kontor i Stockholm är vi cirka 20 personer. Vi är formgivare, produktionsledare, bemanningsansvariga, projektledare, rekryterare och callcenterpersonal. Det som förenar oss är att vi alla brinner för Shopper Marketing. Vi arbetar med många av Nordens största och mest älskade varumärken och kedjor som t.ex Marabou, Elgiganten, Ica, Philips och Coop med flera.

Se lediga jobb här

Kontakta oss:

Växel: 08-30 38 00

Öppettider: måndag-torsdag 8-17 (fredagar 8-16)

Gävlegatan 16

113 30 Stockholm

E-post: info@retailhouse.se

© Retail House